bannerbg

Nyheder

Fuld granuleringsfunktion og høj produktionseffektivitet

Anvendelse af halvvådt materialeknuser i gødningsgranuleringsproduktionslinje

semi-vådt materiale-knuser-20230107Den semi-våde materialeknuser er en ny type højeffektiv en-rotor reversibel knuser, som har stærk tilpasningsevne til materialets fugtindhold, især til den nedbrudte højvandsholdige husdyrgødning eller halm før og efter gæring.Den nedbrudte halvfærdige organiske gødning med et vandindhold på ≤40% knuses til pulverpartikler, og pulverpartikelstørrelsen kan nå 20-40 mesh, hvilket kan opfylde kravene til foderpartikelstørrelse for gødningsgranuleringsudstyr.

Anvendelse af halvvådt materialeknuser i produktionslinje for organisk gødning

Den semi-våde materialeknuser er et professionelt knuseudstyr til knusning af halvfugtige og multifibrøse materialer.Den semi-våde materialeknuser bruger højhastigheds roterende hamre til knusningsoperationer.Partikelstørrelsen af ​​knust fiber er god, høj effektivitet og høj energi.Den halvvåde materialeknuser bruges mest i produktion og forarbejdning af organisk gødning, og den har en god effekt på knusning af råvarer som husdyrgødning og humussyrenatrium.

Brugen af ​​halvvådt materialeknuser som knusere i gødningsgranuleringsproduktionslinjer er hovedsageligt bestemt af dets fem karakteristika.

1. Den halvvåde materialeknuser anvender en dobbelttrinsrotor til øvre og nedre knusningstrin.Materialet passerer gennem det øverste trins rotorknuser til fine partikler og transporteres derefter til det nederste trins rotor for at fortsætte pulveriseringen til fint pulver, opnået den bedste effekt af foderpulver og hammerpulver.Til sidst udtømmes det direkte fra udløbsporten.

2. Den halvvåde materialeknuser har ikke en sigtebund, og mere end hundrede slags materialer kan knuses uden tilstopning.Selv de materialer, der lige er blevet fisket op af vandet, kan knuses, og vil ikke blive blokeret af våde materialer, der knuser, hvilket får motoren til at brænde ud og påvirker produktionen.

3. Den halvvåde materialeknuser anvender et slidstærkt hammerhoved af høj legering, og hammerstykket er lavet af smedning, som er særligt stærkt og slidstærkt, stærkere og mere slidstærkt end almindelige hammerhoveder, og øges hammerstykkets levetid.

4. Den halvvåde materialeknuser anvender to-vejs gapjusteringsteknologi.Hvis hammeren er slidt, skal den ikke repareres, og hammerens position kan fortsat bruges.Materialets partikelstørrelse kan styres ved at justere mellemrummet mellem hammerhovedet og foringen.

5. Den halvvåde materialeknuser anvender et centraliseret smøresystem til olieindsprøjtning.Under normal drift kan den indsprøjtes med smøreolie uden at stoppe maskinen, hvilket er praktisk og hurtigt.Fordi hele oliekredsløbet er lukket, kan det forhindre støv i at trænge ind og beskadige lejet.

Derfor bruges halvvåde materialeknusere for det meste til materialeknusning før den organiske gødningsgranuleringsproces.


Indlægstid: Jan-07-2023

Hvis du er interesseret i vores produkter eller har brug for at vide mere, så klik venligst på konsultationsknappen til højre